Over het bedrijf

De natuur heeft me altijd verwonderd en geïnspireerd. Het is prachtig om te zien hoe deze elk seizoen weer verandert. Hoe mooi is het dat je deze met je eigen handen kan vormen en creëren in een tuin?

Het was dan ook een logische keuze om voor het hoveniersvak te kiezen.
Na eerst werkzaam te zijn geweest als leerling en daarna als hovenier bij verschillende hoveniers in de buurt, zowel groot als klein, begon het idee meer en meer te groeien om een eigen hoveniersbedrijf te starten, waarin ik mijn eigen passie en kennis voor groen kan delen. 
Op 1 mei 2022 is Ypma Hoveniers opgericht. We zijn gevestigd in Axel en voornamelijk werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen. 

Goed, persoonlijk contact met klanten vind ik erg belangrijk. Een kleinschalig hoveniersbedrijf past hierbij en is een bewuste keuze geweest. 
Het is fijn om samen met klanten te kijken wat zij nodig hebben en welke wensen ze hebben, zodat iedereen kan genieten van zijn of haar tuin. 

Onze werkwijze
Wij beginnen met een geheel vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee en luisteren goed naar uw wensen. Dit kunnen zowel kleine als grote werkzaamheden zijn. Na dit gesprek worden uw wensen in de vorm van een offerte aangeleverd. Aanpassingen zijn altijd nog mogelijk. Indien de offerte akkoord is, maken we een afspraak voor de uitvoering.  

Heeft u vragen of wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op. 

600_img-20220523-wa0010.jpg

Terug naar de bovenkant van de website